¿ POR QUÉ ESTUDIAR ESPAÑOL ?  REDENEN OM SPAANS TE LEREN

 Spaans is de tweede meest gesproken taal in de wereld en wordt elke dag steeds belangrijker. Het is de officiële taal van  Spanje en andere 20 landen aan beide zeiden van de Atlantsiche Oceaan,  maar ook in de Verenigde Staten wonen er 30 miljoen moedertaalsprekers van het Spaans.   Als je Spaans spreekt kun je wereldwijd met 500 miljoen mensen communiceren! De Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur beïnvloedt  wereldwijd de muziek, literatuur, kunst en architectuur. 

Het is ook de voertaal van de handelsbetrekkingen met Spanje en met de landen van Latijns-Amerika. Deze economieën staan bekend om hun grote expansiemogelijkheden op korte termijn. Het gaat hier om een beloftevolle markt met miljoenen consumenten. 

Voor reizen door Latijns Amerika of  voor een vakantie, stage of werken in Spanje zal een beetje kennis van de Spaanse taal je een eind op weg helpen.

Genoeg praktische argumenten dus om Spaans te studeren.


SPAANS LEREN MET SABROSO

Sabroso is een onderdompeling in de Latijns-Amerikaanse sfeer en cultuur (daar spreken Spaans). Daarom zijn de spaanse taal lessen een belangrijk onderdeel van SABROSO. Bij ons leer je Spaans op een informele manier, niet alleen theorie en grammatica maar ook door middel van muziek, films, videos, woordspelletjes , dialogen en cultuur uit España en Latinoamérica.

De leraar, Miguel Osorio, is een colombiaanse artiest , scenarioschrijver, muzikant en acteur. Miguel is ook gediplomeerd in Comunicatie en journalistiek op Universitair niveau en hij heeft ook een opleiding in Culturele journalistiek gevolgd. Door zijn jaren ervaring met correct gebruik van de Spaanse taal weet hij alles wat je moet weten om de Spaanse taal goed te leren beheersen.

Een extra aandachtspunt is dat Miguel, na 15 jaar in Nederland, nu ook meer kennis heeft van de Nederlandse taal om het leerproces makkelijker voor Nederlanders te maken.

PRIJZEN IN DE NOORDOOSTPOLDER, KAMPEN, ZWOLLE, LELYSTAD en OMGEVING

INDIVIDUELE LES OP LOCATIE: € 16 ( 1 uur les) / € 23 (Anderhalf uur les)   

GROEPEN van minimaal 4 personen: € 8 p.p (1 uur les) / €12 p.p (Anderhalf uur)

Maak contact met ons via email o telefoon en vergeet niet ons te vertellen wat het beste schema voor u is. (Tussen 17:30 en 21:30 uur/ Maandag tot en met vrijdag)

Zaterdag tusssen 12:00 en 17:00 uur

Voor prijzen op andere locatie neem contact op met ons via de contact gegevens hieronder.