OVER ONS


uw gastheer (Miguel)   en uw   gastvrouw (Hannah)

MIGUEL OSORIO C.

Miguel is geboren in Barrancabermeja, een van de warmste en vrolijkste steden van Colombia. Hij is een liefhebber van de Colombiaanse en Latijns-Amerikaanse muziek, geschiedenis en cultuur. Hij begon met zingen vanaf zijn 5de jaar. En na zichzelf accordeon te hebben leren spelen ging hij dan ook verder in de muziek. Later na zijn Bachelor te hebben gehaald in Communicatie wetenschappen  begon hij een professionele carrière in de wereld van de televisie, toneel, en muziek. Zijn passie voor Latijns-Amerikaanse muziek en cultuur brengt Miguel met een opmerkelijke energie over op zijn publiek.

In Europa heeft hij al meer dan 15 jaar optredens verzorgd voor verschillend publiek over meer dan 8 landen verspreid en in Nederland zelf voor onze eigen ‘Latin’ koningin Máxima. Met SABROSO kan het Nederlandse publiek nu op elk gewenst moment van het jaar genieten van deze vrolijke en ervaren gastheer, Miguel.


Barrancabermeja, Colombia

HANNAH OSORIO

Hannah is geboren in Hilversum met een warm hart voor de Latijns-Amerikaanse muziek en cultuur. Van jongs af aan hield zij al van muziek en dans, en met haar enthousiaste manier van zijn steekt zij al snel mensen aan met haar passie.

Van haar schoonfamilie heeft zij de Latijns-Amerikaanse volksdansen, zoals de Cumbia en de Chandé, geleerd en hiermee is zij het levende (Nederlandse) bewijs dat je geen professioneel danser hoeft te zijn om deze leuke volksdansen te leren (dit i.t.t. de salsa, waar je meerdere lessen voor nodig hebt)

Nu danst en zingt zij mee in de band van Sabroso (Son Corazon) alsof zij een echte Colombiaanse is en ook in de keuken heeft zij haar sterren inmiddels verdient met het maken van heerlijke Colombiaanse soepen, maaltijden en snacks.

WAAROM SABROSO

In Latijns-Amerika heeft het woord SABROSO een positieve betekenis. Het refereert aan eten & drinken, muziek, ‘t weer, dansen of de sfeer waarin u zich bevindt. "SABROSO" zegt iets over het gevoel in je lichaam en in je geest. SABROSO betekent ook vrolijkheid. Ons belangrijkste doel is het overbrengen van deze ‘Sabroso-sfeer’ in uw feest of evenement. Wij van SABROSO delen graag onze passie met iedereen en SABROSO is onze passie.